Abonnenter som har fått levert lørdagsavisen av Posten

Ny postlov
Norge har fått en ny postlov og fra og med 5. november 2016 sluttet Posten å levere post og aviser på lørdager. Flesteparten av våre abonnenter mottar Adresseavisen av våre egne avisbud, men områder der vi ikke kan levere til, leverer Posten for oss. Posten har 100% leveringsdekning i Norge.

Ny lørdagsdistributør
Staten har, etter en anbudsrunde mellom Posten og distribusjonsselskapet Kvikkas, gitt oppdraget til Kvikkas. Tjenesten til Kvikkas er likevel ikke den samme som Posten sin tjeneste, og dekker dessverre ikke alle adresser. Dette medfører endringer i avisleveringen til et stort antall abonnenter i Norge på lørdager.

For abonnenter
For abonnenter som får levert Adresseavisen av Posten, vil denne endringen bety at man på lørdager kan oppleve endret leveransetidspunkt av lørdagsavisen samme dag, på mandager eller for noen ytterst få på tirsdag. I tillegg vil alle som har fått levert lørdagsavisen i postboks ikke lengre ha dette tilbudet på lørdager.
Abonnenter som er berørt har mottatt e-post eller brev, og SMS fra Adresseavisen.

Beslutningen
Adresseavisen og Mediebedriftenes landsforening har vært tydelig i sin anbefaling av valg av ny distributør, og er uenig i beslutningen til Samferdselsdepartementet som rammer norske avisabonnenter. Det jobbes med dagens situasjon, og departementet sier at målet er at alle skal få avisen slik som tidligere.

Adresseavisen beklager situasjonen, og håper at det vil komme løsninger som gjør at flest mulig abonnenter som er berørt kan motta avisen igjen slik som tidligere.

Kontakt vår kundeservice på telefon 07200 eller send en e-post til kundeservice@adresseavisen.no

Åpningstider: mandag - fredag kl. 06.30 - 16.00 og lørdag kl. 07.00 - 12.00.

Spørsmål og svar

eAdressa er inkludert for alle abonnenter

Du har fri tilgang
Alle abonnenter har digital tilgang inkludert i abonnementet. Det betyr blant annet at du kan lese eAdressa, digital utgave av papiravisen, tilpasset på PC, mobil og nettbrett.

 

Tilgjengelig kvelden før
eAdressa er alltid tilgjengelig kl 23.00 kvelden i forveien.
Eksklusivt for abonnenter.

Vi hjelper deg i gang
For å lese eAdressa, logger du inn på adressa.no. Brukernavn er din e-postadresse og passord oppretter du selv. Trenger du hjelp er vi selvsagt her for deg. Kontakt vår kundeservice.

Les eAdressa her

Jeg har fått beskjed om at jeg fortsatt vil motta lørdagsavisen, men har ikke mottatt avisen i dag (lørdag)?
Vi beklager så mye. Mest sannsynlig så har det oppstått utfordringer i forbindelse med denne omfattende omleggingen. Vennligst sjekk Min side om adresseinformasjonen din er korrekt, eller kontakt vårt kundesenter på kundeservice@adresseavisen.no så skal vi finne ut av hva som har skjedd.
 Det er viktig at vi får beskjed om manglende avislevering.


Hva gjør Adresseavisen for abonnentene i denne situasjonen?
Først og fremst har vi fullt fokus på å finne løsninger for våre berørte abonnenter som ikke mottar lørdagsavisen slik som tidligere.

Vi godskriver alle lørdager fra og med november og ut året på til alle berørte abonnenter.


Vi tilbyr et tilpasset 5 dagers abonnement med papiravis mandag - fredag, eAdressa og øvrig Pluss-innhold på adressa.no hele uken. 
Ta kontakt med vårt kundesenter dersom du ønsker å endre til dette abonnementet.


Er det noe jeg kan gjøre?
Husk og legg inn klage på Min side dersom du ikke mottar avisen. Dette er til hjelp i vårt arbeid med å løse situasjonen. Det er også viktig at du sjekker at du har registrert tilstrekkelig informasjon om din adresse i våre systemer - dette kan du se og endre på Min side. I tillegg er det viktig at du sjekker at postkassen og boligen din er merket med tilstrekkelig informasjon slik at de nye avisbudene fra Kvikkas finner frem og får levert avisen.


Hvorfor får jeg ikke avisen min på lørdager lengre med den nye avisdistributøren Kvikkas?
Posten har tidligere levert din lørdagsavis. Den nye avisdistributøren Kvikkas som har overtatt lørdagsleveringen for Posten leverer dessverre ikke til området du bor i. Per i dag har vi heller ikke egne bud som kan overta alle leveringene som Posten hadde. Dette beklager vi, og jobber videre for å finne løsninger på hvordan vi kan nå ut til så mange som mulig selv med en begrenset tjeneste.

Vi vil minne om at du har fri tilgang på hele papiravisen digitalt, eAdressa, i ditt abonnement. Dagens avis er tilgjengelig i eAdressa kl 23.00 kvelden før. eAdressa leser du på adressa.no eller ved å laste ned app for mobil og nettbrett i App Store eller Google Play.


Kan jeg endre abonnementet mitt slik at det ikke gjelder lørdager?
Ja, dersom du ønsker det kan vi tilby deg et tilpasset 5 dagers abonnement med papiravis mandag - fredag, eAdressa og øvrig Pluss-innhold på adressa.no hele uken. Ta kontakt med vårt kundesenter dersom du ønsker å endre til dette abonnementet.


Er ikke abonnentene deres i utkanten viktig?
For oss er alle abonnenter like viktig. Posten dekker alle husstander i hele landet. Det gjør ikke Kvikkas, den nye distributøren staten har valgt for distribusjon av aviser på lørdager. Dette beklager vi, og jobber videre for å finne løsninger på hvordan vi kan nå ut til så mange som mulig selv med en begrenset tjeneste.


 
Jeg har postboks, hvorfor får jeg ikke avis på lørdager lengre?
Fra og med 5. november stengte Posten på lørdager og den nye distributøren Kvikkas har ikke tilgang til Postens postbokser. Dersom du har en alternativ leveringsadresse, ta kontakt med vårt kundesenter så skal vi se på muligheten for å levere lørdagsavisen dit.Vi vil minne om at du har fri tilgang til hele papiravisen digitalt, eAdressa, i ditt abonnement. Dagens avis er tilgjengelig i eAdressa kl 23.00 kvelden før. eAdressa leser du på adressa.no eller ved å laste ned app for mobil og nettbrett i App Store eller Google Play.Hva gjør dere for at alle skal få avisen på lørdager?
Adresseavisen, øvrige norske mediehus, Mediebedriftenes landsforbund, Samferdselsdepartementet og avisdistributøren Kvikkas er i tett dialog for å se hvilke muligheter som finnes for å få nå ut til flere avisabonnenter på lørdager. Men vi vet at med denne løsningen som nå foreligger vil det være noen vi ikke vil nå frem til.


Hva skjer med midlertidig omadressering av avisen, vil dere kunne levere avisen min på hytta fremover?
Når det gjelder fritidsbolig og midlertidig omadressering av avisen avhenger dette hvorvidt det nye distribusjonsselskapet Kvikkas dekker området der du har hytte. Dette vil du få opplysninger om når du omadresserer avisen på Min side.

Kontaktinformasjon

Avisen kan alltid leses digitalt hver dag. Du har fri tilgang.